Προϊόντα – Υπηρεσίες

 • Ασφάλεια
  Τα σύγχρονα πιστοποιημένα συστήματα μας καλύπτουν μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως η Dahua και η Hikvision προσφέρουμε στους πελάτες μας μία από τις μεγαλύτερες γκάμες συστημάτων Ασφαλείας.
 • Πυρανίχνευση
  Σε συνεργασία με κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες προσφέρουμε οργανωμένες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα της Πυρανίχνευσης και της Ανίχνευσης εκρηκτικών και τοξικών αερίων.
 • Κατάσβεση
  Σε συνεργασία κυρίως με την Ελληνική Εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ παρέχουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων πυροπροστασίας, σχεδιασμένων και κατασκευασμένων κατάλληλα για να παρέχουν αποτελεσματική προστασία από πυρκαγιές. Τα τυποποιημένα συστήματα τοπικής κατάσβεσης wet chemical , οι πυροσβεστικές φωλιές και οι σταθμοί εργαλείων συμπληρώνουν την σειρά προϊόντων της εταιρείας.
 • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV)
  Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου προσφέρουμε στους πελάτες μας μία από τις μεγαλύτερες γκάμες συστημάτων κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.
 • Έλεγχος πρόσβασης (Access control)
  Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου προσφέρουμε στους πελάτες μας μία από τις μεγαλύτερες γκάμες συστημάτων ηλεκτρονικής πρόσβασης κατάλληλες για όλες τις εφαρμογές και τους χώρους εργασίας.
 • Συντήρηση και αναγόμωση συστημάτων πυρόσβεσης
  Στο αδειοδοτημένο και πιστοποιημένο εργαστήριο ελέγχου μας πραγματοποιούμε σύμφωνα και με την κείμενη νομοθεσία, όλους τους απαραίτητους ελέγχους συντήρησης και αναγόμωσης παρέχοντας στους πελάτες μας εγγυήσεις σωστής λειτουργίας.

Comments are closed